عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

کشتی ایرانی وارد آب های ونزوئلا شد

کشتی ایرانی وارد آب های ونزوئلا شد سفیر ایران در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا تائید کرد که کشتی ایرانی با نام «گلسان» با بار و محوله موادغذایی وارد آب‌های ونزوئلا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «حجت الله سلطانی»، سفیر ایران در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا تائید کرد که کشتی ایرانی «گلسان» وارد آب‌های ونزوئلا شد.

 

در این ارتباط سفیر ایران گفته است که این کشتی با محموله غذایی به مقصد ونزوئلا نخستین سوپرمارکت ایرانی در کشورهای امریکایی لاتین را راه اندازی خواهد کرد.

 

در این ارتباط سفیر ایران اعلام کرد که این کشتی باری از ۱۵ ماه می، بندرعباس ایران را به مقصد ونزوئلا ترک کرده بود و در حال حاضر وارد آب های ونزوئلا شده است.

 

این کشتی ایرانی در حالی وارد آب‌های ونزوئلا شده است که طی هفته‌های اخیر پنج نفتکش ایران بیش از یک میلیون و نیم بشکه بنزین و مواد سوختی به ونزوئلا منتقل کردند.

 

این در حالی است که آمریکا طی هفته‌های اخیر در راستای یک برنامه گسترده برای قطع ارتباط نفتی ایران و ونزوئلا دهها نفتکش را تحریم کرده است.

 

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا هم پیشتر به کشورها، بنادر، شرکت‌های حمل و نقل و بیمه گذاران هشدار داده بود در صورتی که به نفتکش‌های ایرانی حامل مواد نفتی به ونزوئلا خدمات ارائه کنند، هدف تحریم قرار خواهند گرفت.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار